ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Γιόχανσον: Τρίτο πράσινο γκολ, πρώτη φορά διπλός! (vids)

Ο Ματίας Γιόχανσον σημείωσε για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ σε επίσημο παιχνίδι, βάζοντας τη... μάσκα του φορ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Γιόχανσον: Τρίτο πράσινο γκολ, πρώτη φορά διπλός! (vids)

Ο Ματίας Γιόχανσον πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της ποδοσφαιρικής του καριέρας (σε επίπεδο παραγωγικότητας) στην αναμέτρηση με τη Λάρισα στο AEL FC Arena.

Ο Σουηδός έβαλε τον… μανδύα του φορ, σκοράροντας δύο φορές με εξαιρετικές εκτελέσεις, αποτελώντας το «κρυφό χαρτί» του Δώνη και συντελώντας τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει νικητής από τη Λάρισα και να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Γιόχανσον

Η αλήθεια είναι πως τη χθεσινή ημέρα θα τη θυμάται για καιρό ο 26χρονος δεξιός μπακ από τη Σουηδία, ο οποίος δεν σκοράρει συχνά, πόσο μάλλον… δύο φορές. Στο 28ο λεπτό δέχθηκε την ασίστ του Μπουζούκη και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 62ο λεπτό, με υπέροχο σόλο βγήκε «φάτσα» με τον πορτιέρε της ΑΕΛ, «χτυπώντας» για δεύτερη φορά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.524 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=loiv8g3iTi8&t=37s

Αναζητώντας την… ιστορία του Γιόχανσον, ανακαλύψαμε ότι ο Σουηδός δεν έχει βάλει πάνω από ένα γκολ στις 253 επίσημες συμμετοχές που έχει καταγράψει με τον Παναθηναϊκό, την Άλκμααρ και την Κάλμαρ, μετρώντας συνολικά 11 γκολ και 16 ασίστ.

Για τα πάντα υπάρχει πρώτη φορά και για τον Σουηδό μπακ, το… καλό έγινε στη Λάρισα. Ο Ματίας σημείωσε για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ σε ένα ματς και παράλληλα «έγραψε» το τρίτο του γκολ με την πράσινη φανέλα. Το πρώτο το είχε πετύχει την περασμένη σεζόν, στην εμφατική νίκη με 4-0 επί της Κέρκυρας στη Λεωφόρο, με δεξί τελείωμα, έπειτα από ασίστ του Χρήστου Δώνη.

Όταν ο Γιόχανσον σκοράρει

Ο Ματίας Γιόχανσον έχει απολογισμό 11 τερμάτων στη μέχρι τώρα καριέρα του. Τα έξι εξ αυτών τα έχει σημειώσει με την Άλκμααρ, τα τρία με το τριφύλλι και δύο με την Κάλμαρ. Μέχρι στιγμής, η καλύτερη του σεζόν σε παραγωγικό επίπεδο ήταν το 13/14, όπου πέτυχε 4 γκολ με την Άλκμααρ. Ρεκόρ που ίσως «σπάσει» φέτος με το τριφύλλι.

5/8/10 Λέφσκι Σόφιας – Κάλμαρ 5-2 (1) 14/5/11 Κάλμαρ – Χάκεν 2-0 (1)

3/8/13  Χέρενφεεν – Αλκμααρ 4-2 (1) 1/9/13 Φίτεσε – Άλκμααρ 1-1 (1) 23/11/13 Άλκμααρ – Ρόντα 2-2 (1) 8/3/14 Άλκμααρ – Χέρακλες 4-0 (1) 27/9/14 Ντεν Χάαγκ – Άλκμααρ 2-3 (1) 19/12/15 Άλκμααρ – Ουτρέχτη 2-2 (1)

20/1/18 Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 4-0 (1) 16/9/18 ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-3 (2)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.