ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: Η… δικαίωση και το «ευχαριστώ» στον Κάτσε (pic)

O Τάσος Χατζηγιοβάνης βρήκε στη Λάρισα αυτό που έψαχνε από το ματς με τη Λαμία, πανηγυρίζοντας θερμά την επιτυχία του.

Χατζηγιοβάνης: Η... δικαίωση και το «ευχαριστώ» στον Κάτσε (pic)

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης «σφράγισε», με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 89ο λεπτό, τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ.

Ένα γκολ το οποίο ο 21χρονος εξτρέμ έψαχνε εναγωνίως από την αρχή της σεζόν, είδε την ευκαιρία να… φεύγει από τα χέρια του στο προηγούμενο ματς με τη Λαμία, αλλά κάνοντας υπομονή, βρήκε εν τέλει τη… λύση στο γήπεδο της Λάρισας.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα, στο ΟΑΚΑ, η ενέργεια του Χατζηγιοβάνη από τα αριστερά απέφερε την εσχάτη των ποινών για το τριφύλλι. Ο Χατζηγιοβάνης, θέλησε να το χτυπήσει εκείνος, αλλά η εντολή του Γιώργου Δώνη ήταν διαφορετική και ξεκάθαρη, δείχνοντας τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.096 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός άσος πήρε θέση πίσω από την περιοχή και είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα, γράφοντας το Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1. Παρά τον στιγμιαίο ενθουσιασμό του και τις παρακλήσεις του προς τον πάγκο, η επιθυμία του δεν εισακούστηκε, ωστόσο το καλό της ομάδας μπήκε πάνω απ’ όλα.

Όπως φάνηκε και στη Λάρισα, ο ίδιος παρουσιάστηκε έτοιμος να αρπάξει την επόμενη ευκαιρία από τα «μαλλιά». Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ταλαιπώρησε ουκ ολίγες φορές την άμυνα των «βυσσινί» και κατέγραψε τρία σουτ προς την εστία των γηπεδούχων, δίχως να βρει στόχο. Μέχρι να έρθει το 88ο λεπτό.

Από εκτέλεση φάουλ του ιδίου, η μπάλα προσέκρουσε σε χέρι αμυντικού που βρισκόταν στο τείχος της Λάρισας, με τον Κομίνη να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Η ιστορία έκανε… κύκλους, όμως αυτή τη φορά, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής από τη Μυτιλήνη έστησε τη μπάλα στα έντεκα βήματα.

Αν και ο Δώνης είχε υποδείξει αρχικά τον Κάτσε, ελλείψει του Κουρμπέλη που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε δώσει τη θέση του στον Χατζηθεοδωρίδη, ο Αλβανός μέσος, βλέποντας το πάθος του Χατζηγιοβάνη, έδωσε το «ΟΚ» στον Δώνη ώστε να το εκτελέσει ο νεαρός συμπαίκτης του.

https://www.youtube.com/watch?v=loiv8g3iTi8&t=46s

Η ευκαιρία παρουσιάστηκε μπροστά στον Τάσο και δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα, διαμορφώνοντας -εκείνος αυτή τη φορά- το 3-1 στο AEL FC Arena, που «κλείδωσε» το «διπλό» του Παναθηναϊκού. Ο Χατζηγιοβάνης ανταμείφθηκε για την υπομονή του, πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ για φέτος με το τριφύλλι και έτρεξε να το πανηγυρίσει με τον «κολλητό» του, Γιάννη Μπουζούκη και φυσικά με τον Γιώργο Δώνη, δείχνοντάς ευγνώμων.

Όσο για τον Κάτσε; Ο 25χρονος μέσος είδε τον Χατζηγιοβάνη να τον δείχνει με νόημα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών και λίγες ώρες αργότερα, ο μέσος από τη Μυτιλήνη του είπε «ευχαριστώ» με ανάρτησή του μέσω social media.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...