ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι μάγκες του Δώνη με τα πράσινα και την αντρίκεια μπάλα

Όταν ο Γιώργος Δώνης έλεγε πως το νεαρό της ηλικίας των παικτών του Παναθηναϊκού δεν σημαίνει πως από αυτούς δεν υπάρχουν απαιτήσεις, ελάχιστοι πίστευαν πως το... εννοούσε στο βαθμό που μαρτυρά το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα.

Οι μάγκες του Δώνη με τα πράσινα και την αντρίκεια μπάλα

Την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, τα μνημόνια υπήρχαν μόνο ως μακρινό ενδεχόμενο και ο κόσμος γκρίνιαζε για τη γενιά των 750 ευρώ. Ήταν η αφετηρία της περιόδου 2009-10, ο τελευταίος τίτλος του τριφυλλιού βρισκόταν «μόλις» μια πενταετία μακριά και κάθε καινούρια χρονιά ξεκινούσε με την προσδοκία επανόδου της ομάδας στην κορυφή.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...