ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου για ΣΕΦ: “Περιμένω αποδοκιμασίες, αλλά δε με απασχολεί” (vid)

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τις αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παπαπέτρου για ΣΕΦ:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τις αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά: 

Για τη νέα ομάδα του Πασκουάλ: «Είναι μια ομάδα πολύ πλήρης σε όλες τις θέσεις, με πολλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα δούμε ένα πολύ καλό σύνολο που συνδυάζει και ποιότητα και ενέργεια».

Για την μετακόμιση του στον Παναθηναικό: «Μια χαρά νιώθω, είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου, κοιτάω μπροστά σ αυτά που έρχονται».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ ως αντίπαλος: «Είναι λογικό να υπάρχουν αποδοκιμασίες, το περιμένω, είναι ΟΚ από κει και πέρα δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.