ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Oριστικό: Έρχεται coca cola με χασίς!

Στην αγορά των ποτών κάνναβης ετοιμάζεται να εισέλθει η Coca Cola, η μεγαλύτερη εταιρία αναψυκτικών στον κόσμο.

Oριστικό: Έρχεται coca cola με χασίς!

Οπως επισημαίνει το Bloomberg, η Coca-Cola Co. αναφέρει ότι παρακολουθεί τη νέα αυτή αγορά και ενδιαφέρεται να προσθέσει τη μη ψυχοδραστική ουσία CBD – συστατικό που βρίσκεται στη μαριχουάνα – στα ποτά της, καθώς η κατανάλωση αναψυκτικών μειώνεται. Η εταιρία βρίσκεται σε συνομιλίες με την καναδική εταιρία παραγωγής μαριχουάνας Aurora Cannabis Inc. για την ανάπτυξη ποτών

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία Coca-Cola Co βρίσκεται σε συνομιλίες με την παραγωγό κάνναβης Aurora Cannabis Inc για τη δημιουργία ενός αναψυκτικού που θα περιέχει κάνναβη, με στόχο να απαλύνει τον πόνο και τις κράμπες αλλά και να βοηθά στις φλεγμονές.

«Μαζί με άλλες εταιρείες στη βιομηχανία αφεψημάτων και ποτών παρακολουθούμε στενά την ανάπτυξη της μη ψυχοδραστικής κανναβιδιόλης (CBD) ως συστατικού σε αρκετά αφεψήματα και ποτά παγκοσμίως», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Coca-Cola.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις» τόνισε πάντως η εταιρεία, προσθέτοντας ότι δεν θα προβεί σε άλλα σχόλια επί εικασιών.

Παράλληλα, η εταιρεία Aurora σε ανακοίνωσή της σημείωσε πως δεν πρόκειται να συζητήσει επιχειρηματικά σχέδια και πρωτοβουλίες που δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί, αλλά πρόσθεσε: «ΗAurora έχει εκδηλώσει συγκεκριμένο ενδιαφέρον στο χώρο παραγωγής ποτών και αφεψημάτων με εκχυλίσματα και σκοπεύουμε να μπούμε σε αυτή την αγορά».

Μια συνεργασία ανάμεσα στις δύο αυτές εταιρείες, παρατηρεί το Reuters, θα σηματοδοτούσε την πρώτη είσοδο ενός μεγάλου παραγωγού μη αλκοολούχων ποτών στην αγορά των προϊόντων κάνναβης.

Πηγή: protothema

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE