ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκάλυψη για Χατζηγιοβάνη: «Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός, επέλεξε Παναθηναϊκό και δεν το μετάνιωσε»

Τι δήλωσε για τον Χατζηγιοβάνη ο άνθρωπος ο οποίος τον ανακάλυψε ποδοσφαιρικά. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και η τελική επιλογή σε... πράσινο φόντο!

Αποκάλυψη για Χατζηγιοβάνη: «Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός, επέλεξε Παναθηναϊκό και δεν το μετάνιωσε»

Ο Ολυμπιακός ήθελε να αποσπάσει το «ΟΚ» του Χατζηγιοβάνη, αλλά τα δοκιμαστικά στον Παναθηναϊκό «μάγεψαν» τον Έλληνα εξτρέμ.

Αυτό υποστήριξε ο πρώτος προπονητής του «πράσινου» άσου, στις Ακαδημίες της Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης», Παράσχος Λάσκαρης, μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport».

Ο Λάσκαρης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο Παναθηναϊκός είχε κάνει την κίνηση-ματ για να εντάξει στο δυναμικό του τον Χατζηγιοβάνη, με τον ίδιο να μην έχει μετανιώσει για την επιλογή του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.816 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λάσκαρη

Για το πως ξεκίνησε η ιστορία με τον Παναθηναϊκό: «Τον είδαν στον Άγιο Κοσμά οι Αλεξόπουλος και Μάρκου σε αγώνα πρωταθλήματος των Μικτών ομάδων των Ενώσεων όπου αν και έως το 88΄είχαμε προβάδισμα 1-0 χάσαμε 2-1 από την Αθήνα. Ήρθαν μετά από το ξενοδοχείο και ζήτησαν να τον πάρουν για πέντε μέρες σε δοκιμαστικά στη Παιανία. Επικοινώνησα με την ΕΠΣ Μυτιλήνης και τους γονείς του, συναίνεσαν όλοι, τον έβαλα σε ένα ταξί, τον πήγα στην Παιανία και έτσι ξεκίνησαν όλα».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και τις προσπάθειες του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός τον ήθελε και προσπάθησε πολύ να τον πάρει. Όμως ο Τάσος γύρισε μαγεμένος από την Παιανία. Του άρεσε πολύ ο τρόπος προσέγγισης και η υποδοχή που του έγινε. Ένιωσε πολύ σημαντικός και ήταν ενθουσιασμένος και από την αντιμετώπιση που είχε από την ψυχολόγο του Παναθηναϊκού. Προτίμησε τον Παναθηναϊκό και όπως μου λέει ποτέ δεν το μετάνιωσε παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες της ομάδας στη πορεία. Είναι ευτυχισμένος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.