ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Futsal: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν

Το πρόγραμμα της ομάδας Futsal του Παναθηναϊκού στο νέο πρωτάθλημα.

Futsal: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν

Εντός έδρας θα αρχίσει τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Futsal ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας την Επίλεκτη Ακαδημία Αθηνών.

Οι «πράσινοι» θα χρησιμοποιήσουν φέτος ως έδρα το κλειστό της Κυψέλης, ευελπιστώντας σε πορεία ανάλογη ή και καλύτερη της περσινής.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Futsal

1η αγωνιστική: ΠΑΟ Futsal -Επίλεκτη Ακαδημία Αθήνας

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2η αγωνιστική: Μινώταυρος –ΠΑΟ Futsal

3η αγωνιστική: ΠΑΟ Futsal-Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής

4η αγωνιστική: Ερμής Ζωγράφου-ΠΑΟ Futsal

5η αγωνιστική: ΠΑΟ Futsal-ΑΣΕ Δούκας

6η αγωνιστική: ΠΑΟ Futsal-Νέο Ικόνιο

7η αγωνιστική: Ηνίοχος-ΠΑΟ Futsal

8η αγωνιστική: ΠΑΟ Futsal-ΑΕΚ

9η αγωνιστική: Καλλιθέα-ΠΑΟ Futsal

10η αγωνιστική: ΠΑΟ Futsal-Σαλαμίνα

11η αγωνιστική: Κόμπρα-ΠΑΟ Futsal

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...