ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κύπελλο: Με Παναιτωλικό, Κισσαμικό και Ιεράπετρα ο Παναθηναϊκός

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο Παναιτωλικός, ο Κισσαμικός και η Ιεράπετρα θα είναι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού.

Κύπελλο: Με Παναιτωλικό, Κισσαμικό και Ιεράπετρα ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τη Δ’ Φάση, αυτή των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Παναθηναϊκός έμαθε τους αντιπάλους του.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στον τρίτο όμιλο τον Παναιτωλικό, τον Κισσαμικό και τον ΟΦ Ιεράπετρας με τις ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις να παίρνουν εισιτήριο για τα νοκ άουτ και τη φάση των «16».

Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στο διάστημα 25-27 Σεπτέμβρη, η επόμενη το διήμερο 30-31 Οκτώβρη, ενώ η τρίτη το τριήμερο 4-6 Δεκέμβρη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριφύλλι τοποθετήθηκε στο β’ γκρουπ δυναμικότητας, καθώς πέρσι τερμάτισε κάτω από την 9η θέση στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, φέτος, για πρώτη φορά συμμετείχαν στην κλήρωση και οι περσινοί Κυπελλούχοι από τις ΕΠΣ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...