ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Αυτή είναι η σειρά των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος.

Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Έμαθε τους αντιπάλους του στο Κύπελλο Ελλάδος ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να κληρώνονται στον τρίτο όμιλο, μαζί με τον Παναιτωλικό, τον Κισσαμικό και τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Βάσει του φορμάτ διεξαγωγής της φάσης των ομιλών, ο Παναθηναϊκός που τοποθετήθηκε στο δεύτερο γκρουπ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του πρώτου γκρουπ, εντός έδρας την ομάδα του τέταρτου γκρουπ και εκτός εκείνη του τρίτου.

Άρα, σύμφωνα με το νέο σύστημα διεξαγωγής, το τριφύλλι θα κάνει πρεμιέρα στο Αγρίνιο, στη συνέχεια θα υποδεχθεί την Ιεράπετρα στο ΟΑΚΑ και τέλος θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς με τον Κισσαμικό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Γ’ Ομίλου

1η αγωνιστική (25-27 Σεπτεμβρίου) Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός Ιεράπετρα-Κισσαμικός

2η αγωνιστική (30-31 Οκτωβρίου) Κισσαμικός-Παναιτωλικός Παναθηναϊκός-Ιεράπετρα

3η αγωνιστική (4-6 Δεκεμβρίου) Κισσαμικός-Παναθηναϊκός Ιεράπετρα-Παναιτωλικός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.