ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: 6.033 διαρκείας και… έπεται συνέχεια!

«Έσπασε» το «φράγμα» των 6.000 διαρκείας για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τον μεγάλο στόχο να παραμένει στο... πλάνο!

Παναθηναϊκός: 6.033 διαρκείας και... έπεται συνέχεια!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας εν όψει των επίσημων υποχρεώσεών του και ο κόσμος συνεχίζει να προμηθεύεται τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018/19!

Οι πωλήσεις «έσπασαν» το «φράγμα» των 6.000, καθώς μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, 6.033 οπαδοί του τριφυλλιού έκλεισαν θέση για το ΟΑΚΑ, στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Απομένουν 23 ημέρες για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη Euroleague, αλλά ο μεγάλος στόχος των 10.000 διαρκείας παραμένει εφικτός, από τη στιγμή που οι ρυθμοί διάθεσης παραμένουν ανοδικοί.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.