ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσεκάρει Μακέντα με την Κ20 ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης θα κρίνει το επίπεδο ετοιμότητας του Φεντερίκο Μακέντα στο σημερινό φιλικό με την Κ20.

Τσεκάρει Μακέντα με την Κ20 ο Δώνης

Ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα υπό το… καθεστώς διπλών προπονήσεων, προκειμένου να φτάσει τα επίπεδα ετοιμότητας των συμπαικτών του στο τριφύλλι.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής χρησιμοποιήθηκε από τον Δώνη στο φιλικό με τον Ατρόμητο και έδειξε ότι δεν έχει φτάσει στα επίπεδα που τον θέλει ο προπονητής του, προκειμένου να τον «ρίξει» στη μάχη των επίσημων παιχνιδιών.

Σήμερα πάντως, ο Έλληνας κόουτς θα έχει την ευκαιρία να δει το κατά πόσο έχει βελτιωθεί η φόρμα του Μακέντα, χρησιμοποιώντας τον στο απογευματινό «οικογενειακό» φιλικό με την Κ20.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 86.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η παρουσία του 27χρονου φορ θα κρίνει εάν θα του δοθούν λεπτά συμμετοχής στο ματς με τον Λεβαδειακό, η το επίσημο ντεμπούτο του θα μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...