ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: «Να κάνουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού περήφανο»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μιλάει για τη νέα χρονιά σε αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον φετινό Παναθηναϊκό.

Πασκουάλ: «Να κάνουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού περήφανο»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μιλάει για τη νέα χρονιά σε αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον φετινό Παναθηναϊκό.

Το www.esake.gr αρχίζει τα αφιερώματα στις 14 ομάδες της Basket League 2018-19 εν όψει του τζάμπολ του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος το Σάββατο 6 Οκτωβρίου από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, που για δεύτερη σερί σεζόν κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας (που αφιερώθηκε στην μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου) και τη νέα αγωνιστική χρονιά θέλει να… τριτώσει το καλό. Παράλληλα οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Πρώτοι στόχοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην δημιουργία του ρόστερ για την καινούργια αγωνιστική χρονιά ήταν η παραμονή του Νικ Καλάθη – ο οποίος αναδείχθηκε για δεύτερη σερί σεζόν MVP της Basket League – και η ελληνοποίηση.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και οι δύο στόχοι επιτεύχθηκαν με την ανανέωση του συμβολαίου του 29χρονου γκαρντ για άλλα τρία χρόνια, την παραμονή του Νίκου Παππά, την απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου (που μετά από τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό μεταπήδησε στον «αιώνιο αντίπαλο») και την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη. Επέστρεψε, επίσης, ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Στεφάν Λάσμε και αποκτήθηκαν ο δύο φορές πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας Κιθ Λάνγκφορντ και ο προερχόμενος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ ΝτεΣόν Τόμας.

«Πιο δύσκολο για εμάς, πιο θελκτικό για τους φιλάθλους»

Τσάβι Πασκουάλ (προπονητής): «Όπως πάντα ξεκινάμε από το μηδέν. Είναι προφανές πως μετά από δύο πρωταθλήματα στη σειρά, έχουμε τις ίδιες προσδοκίες και για τη νέα σεζόν. Γνωρίζουμε πως θα είναι μια δύσκολη και μακρά αγωνιστική περίοδος σε αυτή τη διοργάνωση. Οι περισσότερες ομάδες είναι καλύτερες σε σχέση με την περσινή χρονιά γι’ αυτό και θεωρώ πως το πρωτάθλημα της Basket League θα είναι ακόμη πιο θελκτικό για τους φιλάθλους αλλά συνάμα και πιο δύσκολο για εμάς.

Όπως πάντα, θα παίζουμε για τους δικούς ανθρώπους, τους φιλάθλους μας και για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να νιώσουν περήφανοι για εμάς, όπως κάνουμε πάντα. Εύχομαι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν όλοι να μιλάμε μόνο για μπάσκετ. Η Ελλάδα είναι μια μπασκετική χώρα. Της αξίζει οι φίλαθλοι κάθε εβδομάδα να απολαμβάνουν θέαμα από τους παίκτες και μόνο απ’ ό,τι γίνεται εντός του παρκέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...