ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εισιτήρια διαρκείας: Εχουν διατεθεί πάνω από 3000

Πάνω από 3000 εισιτήρια διαρκείας έχει πουλήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εισιτήρια διαρκείας: Εχουν διατεθεί πάνω από 3000

Πάνω από 3000 εισιτήρια διαρκείας έχει πουλήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η διάθεση των διαρκείας, που είναι τα πιο φτηνά από ποτέ, συνεχίζεται και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο τελικός αριθμός της διάθεσής τους.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα διαρκείας

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια νέα εποχή και χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων του για να ανταποκριθεί στις συνθήκες μιας απαιτητικής σεζόν.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έδρα της ομάδας στην αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης», ένα γήπεδο όπου ο Παναθηναϊκός έχει γράψει «χρυσές» σελίδες της ιστορίας του με σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές, κατάκτηση Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων.

Η νέα σεζόν φέρνει και νέα τιμολογιακή πολιτική στις Κάρτες Διαρκείας, με τις τιμές να είναι προσιτές για όλο τον κόσμο.

Συν τοις άλλοις εφέτος υπάρχει ακόμα ένα ισχυρό κίνητρο για την αγορά Κάρτας Διαρκείας. Με κάθε Κάρτα Διαρκείας ενισχύεται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Πιο συγκεριμένα στην τιμή των Καρτών Διαρκείας συμπεριλαμβάνεται ποσό ενίσχυσης προς τον Αθλητικό Όμιλο, που κυμαίνεται από 10€ έως 50€ ανάλογα με το κόστος του εισιτηρίου.

Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας αρχίζει από αύριο Τρίτη 28 Αυγούστου, τόσο ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr όσο και με φυσική παρουσία. Μόνο για την πρώτη ημέρα τα γραφεία διάθεσης Καρτών Διαρκείας στο Ο.Α.Κ.Α. (Αίθουσα Κασσιμάτης) θα είναι ανοιχτά 09.30 π.μ. – 13.00.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές ανά θύρα:

ΘΥΡΑΤΙΜΗ*
3,5,13130€
150€
7Β,11Α220€
9330€
29650€
Ρ1,Ρ21.500€
Ρ4.000€
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ (ΘΥΡΑ 23)
ΤΙΜΗ*
ΓΟΝΕΑΣ & 1ο ΠΑΙΔΙ

140€
2Ο ΠΑΙΔΙ70€

* Στην τιμή περιλαμβάνεται ενίσχυση προς τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Οι φίλαθλοί μας μπορούν να αγοράσουν Κάρτα Διαρκείας με τους εξής τρόπους:

Α) Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

Η αγορά του οικογενειακού πακέτου δεν είναι δυνατή ηλεκτρονικά. Γίνεται μόνο με φυσική παρουσία στα γραφεία στο Ο.Α.Κ.Α. στην Αίθουσα Κασιμάτης και ισχύει για παιδιά που έχουν συμπληρώσει μέχρι και το 13ο έτος της ηλικίας τους (απαραίτητη είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού γεννήσεως και ΑΜΚΑ του παιδιού).Οι συνοδοί ανηλίκων που δεν ασκούν τη γονική μέριμνα, θα πρέπει να προσκομίζουν εξουσιοδότηση του κηδεμόνα με γνήσιο υπογραφής από οποιαδήποτε ΚΕΠ ή Α.Τ.

Β) Φυσική παρουσία

Στα γραφεία μας στο Ο.Α.Κ.Α. (Αίθουσα Κασσιμάτης, Είσοδος από την Πύλη Α επί της Σπύρου Λούη). Ωράριο λειτουργίας των γραφείων εισιτηρίων: Δευτέρα – Παρασκευή 09:30-17:30.

Για τις συναλλαγές από τα γραφεία μας, είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Η αγορά του εισιτήριού μπορεί να πραγματοποιηθεί από τρίτο πρόσωπο, εάν αυτό φέρει εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής από οποιοδήποτε ΚΕΠ ή ΑΤ, στην οποία θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας, το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του εξουσιοδοτούντα, όπως και τα στοιχεία ταυτότητας και η διεύθυνση του εξουσιοδοτούμενου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση καθώς και για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ( 210 8709000 ) καθημερινές 09:30-17:30 καθώς και στο email [email protected].

Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες που αφορούν τις Κάρτες Διαρκείας 2018-2019 εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...