ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μακέντα: «Θέμα χρόνου να επιστρέψω»

Ο Φεντερίκο Μακέντα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό "συναρπαστική εμπειρία" και τόνισε ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη δράση.

Μακέντα: «Θέμα χρόνου να επιστρέψω»

Ο Φεντερίκο Μακέντα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό “συναρπαστική εμπειρία” και τόνισε ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη δράση.

Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε στη γερμανική ιστοσελίδα «11freunde.de“.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για εμένα. Μάλιστα εγώ ο ίδιος μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ και καταλήξαμε σε συμφωνία.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 84.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι μια συναρπαστική πρόκληση δίνοντας μου πολλά νέα κίνητρα. Είναι ένα μεγάλο σωματείο κι εκτιμώ πολύ τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της. Νομίζω ότι έχω την τέλεια ωριμότητα για την καριέρα μου τώρα. Παίρνω τα πράγματα πιο ήρεμα, δίνω περισσότερη προσοχή στο σώμα μου και θέλω πάντα να είμαι 100% έτοιμος.

Τώρα θέλω να κάνω μια καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να επιστρέψω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο – με αυτό ο κλαμπ ή με κάτι άλλο.Ξέρω τι άλλο μπορώ να δώσω σε αυτό το άθλημα γιατί βλέπω καθημερινά πώς προπονούμαι. Νομίζω ότι είναι απλώς θέμα χρόνου και τύχης» τόνισε ο Κίκο Μακέντα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...