ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Βόλεϊ Ανδρών: Με το… δεξί ο Παναθηναϊκός

Το τμήμα του βόλεϊ Ανδρών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με το... δεξί τις φιλικές του αναμετρήσεις.

Βόλεϊ Ανδρών: Με το... δεξί ο Παναθηναϊκός

Φιλική νίκη με 3-1 σετ (25-20, 25-21, 23-25 και 25-15) πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί της ΑΕΚ στο κλειστό της Κυψέλης δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο φιλικός αγώνας είχε προπονητικό χαρακτήρα και ο κόουτς του «τριφυλλιού» Δημήτρης Ανδρεόπουλος έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του .

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟ είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και το κατέκτησε με 25-20 ενώ το δεύτερο οι «πράσινοι» το κατέκτησαν με 25-21, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 17-19.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.474 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός λύγισε με 23-25 στις λεπτομέρειες ενώ το τέταρτο σετ ήταν μονόλογος για το «τριφύλλι» που επιβλήθηκε με 25-15.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σχολίασε στο www.panathinaikos1908.gr «Ήταν μία καλή ευκαιρία για ξεμούδιασμα και δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία για πρώτο φιλικό ματς.

Από κει και πέρα με τη συνεχή δουλειά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο ενώ θα έχουν ενδιαφέρον και τα φιλικά ματς που θα δώσουμε στην Πάτρα».

Από κει και πέρα ο Μπόγιαν Γιορτνάνοφ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου «Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς και ουσιαστικά πρώτη φορά κάναμε όλοι μαζί τακτική.

Έχουμε δουλειά μπροστά μας και πιστεύω ότι ένα σημαντικό στοιχείο είναι η καλή σχέση που έχουμε οι παλιότεροι μαζί με τους νεότερους παίκτες.

Στόχος είναι να πάει πάλι ο Παναθηναϊκός εκεί που του αρμόζει»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.