ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερό βίντεο της ΚΑΕ με Καλάθη και Πασκουάλ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (Vid)

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στους επίσημους λογαριασμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ενόψει του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Τρομερό βίντεο της ΚΑΕ με Καλάθη και Πασκουάλ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (Vid)

Έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα γίνει την άλλη βδομάδα στο ΟΑΚΑ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δημιούργησε ένα τρομερό βίντεο με τους Πασκουάλ και Καλάθη, για τα εισιτήρια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Μάλιστα εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ.

Δείτε το  βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

☘ Να είσαι εκεί… για τον Παύλο Γιαννακόπουλο! Κλείσε τώρα τη θέση σου για το τουρνουά στο www.viva.gr . . . . . . #paobc #panathinaikos #panathinaikosbc #pao #PavlosGiannakopoulos #GreenCentury #tournament

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...