Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Κ-20. Στο φιλικό συμμετείχε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά σε άλλο γήπεδο. Ταυτόχρονα, θεραπεία έκαναν Μουνιέ, Βέργος και ατομικό ο Κάτσε. Το φιλικό είχε διάρκεια 70 λεπτών με τις ομάδες να αγωνίζονται σε 2 35λεπτα ημίχρονα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φεντερίκο Μακέντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η πρώτη ομάδα έχασε ευκαιρίες για γκολ με τον Κότσαρη (αγωνίστηκε με την Κ-19 για να έχει μεγαλύτερη πίεση) να σταματάει δύο σουτ του Στάικου και δύο του Κουντουριώτη, ενώ ισάριθμες προσπάθειες των Μακέντα, Εμμανουηλίδη κατέληξαν άουτ.

Με την πρώτη ομάδα έπαιξε για ένα ημίχρονο ο υπό δοκιμή Νιάν.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας (36’ Αποστολάκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Στάικος, Δώνης, Θεοχάρης (36’ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (36’ Νιάν), Μακέντα.

Παναθηναϊκός Κ-19: Κότσαρης, Βαγιαννίδης, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Αθανασακόπουλος, Σέχου, Σερπέζης, Τζαβίδας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σπίνος, Σαντικάι Παρασκευόπουλος, Παλασκώνης, Ζαγαρίτης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Κώστας, Παπαδόπουλος, Σιφναίος.