ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε την Κ-20 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μακέντα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Κ-20, με το μοναδικό γκολ να το πετυχαίνει ο Μακέντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Νίκησε την Κ-20 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μακέντα

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Κ-20. Στο φιλικό συμμετείχε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά σε άλλο γήπεδο. Ταυτόχρονα, θεραπεία έκαναν Μουνιέ, Βέργος και ατομικό ο Κάτσε. Το φιλικό είχε διάρκεια 70 λεπτών με τις ομάδες να αγωνίζονται σε 2 35λεπτα ημίχρονα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φεντερίκο Μακέντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η πρώτη ομάδα έχασε ευκαιρίες για γκολ με τον Κότσαρη (αγωνίστηκε με την Κ-19 για να έχει μεγαλύτερη πίεση) να σταματάει δύο σουτ του Στάικου και δύο του Κουντουριώτη, ενώ ισάριθμες προσπάθειες των Μακέντα, Εμμανουηλίδη κατέληξαν άουτ.

Με την πρώτη ομάδα έπαιξε για ένα ημίχρονο ο υπό δοκιμή Νιάν.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.956 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας (36’ Αποστολάκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Στάικος, Δώνης, Θεοχάρης (36’ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (36’ Νιάν), Μακέντα.

Παναθηναϊκός Κ-19: Κότσαρης, Βαγιαννίδης, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Αθανασακόπουλος, Σέχου, Σερπέζης, Τζαβίδας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σπίνος, Σαντικάι Παρασκευόπουλος, Παλασκώνης, Ζαγαρίτης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Κώστας, Παπαδόπουλος, Σιφναίος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...