ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τότε θα βάλει τα πρώτα χρήματα ο Παϊρότζ»

Τι αναφέρουν από το περιβάλλον του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ σχετικά με την πρώτη χρηματοδότηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Τότε θα βάλει τα πρώτα χρήματα ο Παϊρότζ»

Εν αναμονή της Γ.Σ αλλά και της νέας άφιξης Παϊρότζ για την πρώτη χρηματοδότηση βρίσκονται στον Παναθηναϊκό.

Αύριο (21/9), είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή της Γ.Σ η οποία ουσιαστικά θα ανοίξει τον δρόμο για τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, μέσω της νέας ΑΜΚ.

Από τη στιγμή που έχουν διευθετηθεί όλα τα απαραίτητα γραφειοκρατικά ζητήματα σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ και της αλλαγής «σελίδας» στην εποχή Παϊρότζ, το μόνο που απομένει είναι το να μπουν λεφτά από τον Ταϊλανδό.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την «Πράσινη», το περιβάλλον του Ταϊλανδού επιχειρηματία τόνισε ότι ο Παϊρότζ θα έρθει στην Αθήνα  την επόμενη εβδομάδα και θα βάλει τα πρώτα 10 εκατ. ευρώ, για να επικυρωθεί η είσοδός του στον σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.