ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα λεφτά που ψάχνει για τον Οκτώβρη

Οι ανάγκες του Παναθηναϊκού για τον μήνα που έρχεται και η αναμονή για την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Παναθηναϊκός: Τα λεφτά που ψάχνει για τον Οκτώβρη

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία «ανάσα» από την αλλαγή διοικητικής ηγεσίας, με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ να βρίσκεται προ των… πυλών.

Η αυριανή Γ.Σ της ΠΑΕ αλλά και η ερχόμενη εβδομάδα θα αποτελέσουν το εισιτήριο εισόδου του Ταϊλανδού, ο οποίος αναμένεται να βάλει λεφτά για να οριστικοποιηθεί η νέα εποχή στο τριφύλλι.

Πέραν των διοικητικών εξελίξεων, στην ΠΑΕ έχουν ήδη υπολογίσει τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα για τον επόμενο μήνα, με το ποσό να φτάνει τα 3.85 εκατ. ευρώ. Χρήματα τα οποία αφορούν τους μισθούς των παικτών αλλά και ρυθμίσεις ως προς την Εφορία.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Παναθηναϊκός έχει βρει τρόπο να καλύψει ένα μέρος του ποσού που απαιτείται, μέσω ανείσπρακτων οφειλών και χορηγιών (1.5 εκατ. ευρώ), ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να καλυφθούν και τα υπόλοιπα 2.3 εκατ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει λάβει σχετική ενημέρωση για τις υποχρεώσεις του Οκτώβρη, όμως δεν έχει δώσει ως τώρα καμία απάντηση, για το εάν θα βάλει ο ίδιος τα χρήματα ή θα καλυφθούν από τον Παϊρότζ. Όπως φαίνεται, η απάντηση Αλαφούζου για το ζήτημα θα φανεί την ερχόμενη εβδομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.