Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία «ανάσα» από την αλλαγή διοικητικής ηγεσίας, με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ να βρίσκεται προ των… πυλών.

Η αυριανή Γ.Σ της ΠΑΕ αλλά και η ερχόμενη εβδομάδα θα αποτελέσουν το εισιτήριο εισόδου του Ταϊλανδού, ο οποίος αναμένεται να βάλει λεφτά για να οριστικοποιηθεί η νέα εποχή στο τριφύλλι.

Πέραν των διοικητικών εξελίξεων, στην ΠΑΕ έχουν ήδη υπολογίσει τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα για τον επόμενο μήνα, με το ποσό να φτάνει τα 3.85 εκατ. ευρώ. Χρήματα τα οποία αφορούν τους μισθούς των παικτών αλλά και ρυθμίσεις ως προς την Εφορία.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Παναθηναϊκός έχει βρει τρόπο να καλύψει ένα μέρος του ποσού που απαιτείται, μέσω ανείσπρακτων οφειλών και χορηγιών (1.5 εκατ. ευρώ), ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να καλυφθούν και τα υπόλοιπα 2.3 εκατ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει λάβει σχετική ενημέρωση για τις υποχρεώσεις του Οκτώβρη, όμως δεν έχει δώσει ως τώρα καμία απάντηση, για το εάν θα βάλει ο ίδιος τα χρήματα ή θα καλυφθούν από τον Παϊρότζ. Όπως φαίνεται, η απάντηση Αλαφούζου για το ζήτημα θα φανεί την ερχόμενη εβδομάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου