ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα λεφτά που ψάχνει για τον Οκτώβρη

Οι ανάγκες του Παναθηναϊκού για τον μήνα που έρχεται και η αναμονή για την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Παναθηναϊκός: Τα λεφτά που ψάχνει για τον Οκτώβρη | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία «ανάσα» από την αλλαγή διοικητικής ηγεσίας, με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ να βρίσκεται προ των… πυλών.

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 10.389 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αυριανή Γ.Σ της ΠΑΕ αλλά και η ερχόμενη εβδομάδα θα αποτελέσουν το εισιτήριο εισόδου του Ταϊλανδού, ο οποίος αναμένεται να βάλει λεφτά για να οριστικοποιηθεί η νέα εποχή στο τριφύλλι.

Πέραν των διοικητικών εξελίξεων, στην ΠΑΕ έχουν ήδη υπολογίσει τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα για τον επόμενο μήνα, με το ποσό να φτάνει τα 3.85 εκατ. ευρώ. Χρήματα τα οποία αφορούν τους μισθούς των παικτών αλλά και ρυθμίσεις ως προς την Εφορία.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Παναθηναϊκός έχει βρει τρόπο να καλύψει ένα μέρος του ποσού που απαιτείται, μέσω ανείσπρακτων οφειλών και χορηγιών (1.5 εκατ. ευρώ), ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να καλυφθούν και τα υπόλοιπα 2.3 εκατ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει λάβει σχετική ενημέρωση για τις υποχρεώσεις του Οκτώβρη, όμως δεν έχει δώσει ως τώρα καμία απάντηση, για το εάν θα βάλει ο ίδιος τα χρήματα ή θα καλυφθούν από τον Παϊρότζ. Όπως φαίνεται, η απάντηση Αλαφούζου για το ζήτημα θα φανεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close