ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έφυγαν» πάνω από 3.500 διαρκείας

Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό σχετικά με τους ρυθμούς διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

«Έφυγαν» πάνω από 3.500 διαρκείας

Αν και η έκδοση των διαρκείας καθυστέρησε χαρακτηριστικά, ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ανταποκριθεί θετικά μέχρι στιγμής, με τους ρυθμούς διάθεσης των νέων καρτών να προκαλούν ικανοποίηση στις τάξεις της ΠΑΕ.

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί πάνω από 3.500 εισιτήρια διαρκείας για το ΟΑΚΑ, παρά την όποια καθυστέρηση για την έκδοσή τους και στην ΠΑΕ θεωρούν ότι ο στόχος των 5.000 είναι κάτι παραπάνω από εφικτός.

Η εξαιρετική αρχή της ομάδας του Δώνη με τις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος έχει «ζεστάνει» τον κόσμο του τριφυλλιού που αναμένεται να προσέλθει μαζικά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, την Κυριακή αναμένονται πάνω από 15.000 φίλοι του τριφυλλιού στην εξέδρα για το ματς της τέταρτης αγωνιστικής με τους Βοιωτούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...