ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτσάρει και μπαίνει αποστολή ο Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο στο χθεσινό φιλικό με την Κ19.

Φορτσάρει και μπαίνει αποστολή ο Μακέντα

Το χθεσινό «οικογενειακό» φιλικό με την ομάδα Νέων αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε ο Γιώργος Δώνης να βγάλει συμπεράσματα για την ετοιμότητα του Μακέντα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα έπαιξε σε όλο το ματς, το οποίο διήρκεσε 70 λεπτά και μάλιστα σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, δείχνοντας ότι ανεβαίνει μέρα με τη μέρα και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πάρει θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Πάντως, ο 27χρονος Ιταλός δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, κάτι που γνωρίζει ο Γιώργος Δώνης. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν θα εμποδίσει τον Έλληνα κόουτς στο να συμπεριλάβει τον Μακέντα στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα μπει στην αποστολή και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί για λίγα λεπτά, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...