ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Βόλεϊ: Ανεβαίνουν συνεχώς τα «φίνα κορίτσια»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Κορυδαλλού σε φιλικό ματς, ανεβάζοντας την απόδοσή της.

Βόλεϊ: Ανεβαίνουν συνεχώς τα «φίνα κορίτσια»

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στον Κορυδαλλό και επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας Άρτεμις με 3-0 σετ (25-23, 25-12, 25-16) .

Οι «πράσινες» έδειξαν καλά δείγματα απέναντι σε μία ομάδα που θα αντιμετωπίσουν φέτος στην Pre League και σταδιακά ανεβάζουν στροφές, βελτιώνοντας την απόδοσή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν και ένα τέταρτο σετ στο οποίο ο ΠΑΟ ήταν ο νικητής και πάλι με 20-9.

Ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Καμπερίδης ανέφερε σε δηλώσεις του: «Είχαμε καλύτερη εικόνα από το φιλικό του Σαββάτου με τον Βύρωνα. Εμείς προσπαθούμε να σταθεροποιήσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και είμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλουμε δουλειά ακόμα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...