Ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και ο Δώνης δουλεύει συνεχώς πάνω στην τακτική προετοιμασία, ώστε το «πράσινο» σερί να συνεχιστεί.

Ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του έχουν κάνει την ανάλογη προετοιμασία για τον επικείμενο αντίπαλο της ομάδας, τον Λεβαδειακό, παρακολουθώντας βίντεο από το τελευταίο ματς με τον Άρη.

Η διαπίστωση του τεχνικού επιτελείου των «πρασίνων» ήταν πως οι Βοιωτοί μπορούν να δημιουργήσουν αρκετούς κινδύνους αν τους δοθεί χώρους, όπως έδειξαν και οι ευκαιρίες που είχαν στο ματς με τον Άρη.

Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει τον Δώνη στο να επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, θέλοντας να μην δοθούν οι αντίστοιχοι χώροι στο κυριακάτικο ματς του ΟΑΚΑ, ώστε να διασφαλιστεί το «μηδέν» στην άμυνα.

Όσον αφορά την επίθεση, η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να αλλάξει και ο στόχος θα είναι παρόμοιος με του παιχνιδιού κόντρα στη Λαμία, δηλαδή επιβολή του ρυθμού και πίεση ώστε η ομάδα να φτάσει στο γκολ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου