ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτή είναι η τρίτη φανέλα του Παναθηναϊκού! (pic)

Η adidas «έβγαλε» τη νέα εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού!

Αυτή είναι η τρίτη φανέλα του Παναθηναϊκού! (pic)

Η adidas «έβγαλε» τη νέα εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία που ντύνει την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, διέρρευσε την τρίτη εμφάνιση για τη νέα σεζόν και αναμένουμε να δούμε και τις άλλες δυο.

Η adidas παρουσιάζει σήμερα την τρίτη από τις εμφανίσεις που δημιούργησε ειδικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019. Στην κοντομάνικη φανέλα παρουσιάζεται για πρώτη φορά κάτω αριστερά το επετειακό λογότυπο για τα 100 χρόνια της ομάδας σηματοδοτώντας έναν «πράσινο» αιώνα αθλητικών επιτυχιών για τον Παναθηναϊκό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.933 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχεδιασμός adidas

Η τρίτη φετινή εμφάνιση είναι η κοντομάνικη φανέλα σχεδιασμένη για τους φίλους του τριφυλλιού ώστε να μπορούν να την φορούν άνετα εντός και εκτός γηπέδου και να νιώθουν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Στη φανέλα κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, ενώ παράλληλα οι λευκές λεπτομέρειες στο γιακά και στα μανίκια δίνουν μια αίσθηση φωτεινότητας και αντίθεσης.

inner

Τεχνολογίες adidas

Η κοντομάνικη τρίτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι κατασκευασμένη από 62% ανακυκλωμένο πολυεστερικό ύφασμα και διαθέτει την τεχνολογία ClimaLite που απομακρύνει την υγρασία, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να «αναπνέει». Με βάρος μόλις 185 γραμμάρια διαθέτει στη λαιμόκοψη τμήμα από ύφασμα terry που διευκολύνει τον αθλητή απορροφώντας τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

inner

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...