Ο Κιθ Λάνγκφορντ θέλει όσο τίποτα να λάβει μέρος σε ένα Final-4. Αυτός ήταν και ο λόγος που είπε το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και θα παλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιθ Λάνγκφορντ:

Για το εάν στους στόχους του βρίσκεται η συμμετοχή σε Final-4: «Αυτό ελπίζω και γι’αυτό γύρισα στην Euroleague. Είναι κάτι που μου λείπει και θέλω να το προσθέσω στο βιογραφικό μου. Μεγαλώνω και δεν θα έχω άλλες ευκαιρίες, οπότε πρέπει να παλέψουμε γι’αυτό».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Με έχουν καλωσορίσει πολύ όμορφα, η ομάδα είναι κοντά μου. Όλα πηγαίνουν καλά. Τώρα είμαι στο στάδιο που μαθαίνω τους συμπαίκτες μου, εξερευνώ τις επιλογές. Είναι ακόμα η pre season».

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Ελάτε να μας υποστηρίξετε. Είναι μία καλή ευκαιρία να μας δείτε και να απολαύσετε καλό μπάσκετ. Θέλω να δω τους φιλάθλους μας να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα. Θα παίξουμε απέναντι σε καλές ομάδες, από το υψηλότερο επίπεδο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου