ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικά εκτός ο Μουνιέ – Αύριο κρίνεται του Κάτσε

Ο Αντονί Μουνιέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Έργκους Κάτσε, με τον δεύτερο όμως να δοκιμάζει αύριο να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οριστικά εκτός ο Μουνιέ  - Αύριο κρίνεται του Κάτσε

Οι «πράσινοι» συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Τόσο ο Μουνιέ όσο και ο Κάτσε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ θεραπεία έκανε ο τραυματίας Αποστολάκης.

Ο Έργκους Κάτσε θα δοκιμάσει να μπει αύριο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με την συμμετοχή του να κρίνεται αύριο. Την ίδια στιγμή ο Μουνιέ δεν θα δώσει «το παρών» στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, όπως όλα δείχνουν.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και διπλό με έμφαση στην τακτική. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με την Κ19 έκαναν αποφόρτιση.Η αυριανή προπόνηση στις 18.30.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.