ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Παϊρότζ – Το μεσημέρι η Γενική Συνέλευση

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες και πάλι ο Παϊρότζ που θα έχει κρίσιμη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο - Σήμερα η Γ.Σ. για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρ.

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Παϊρότζ - Το μεσημέρι η Γενική Συνέλευση

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες και πάλι ο Παϊρότζ που θα έχει κρίσιμη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Ταϊλανδός έφτασε, όπως ήταν αναμενόμενο, στη χώρα μας προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Για σήμερα, άλλωστε, είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. με θέμα την ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ. Μια ΑΜΚ η οποία αφορά τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ώστε να βάλει τα πρώτα χρήματα και να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ.

Ο Παϊρότζ, κατά πάσα πιθανότητα, δε θα έχει εκπρόσωπο στη Συνέλευση, αλλά τα πάντα είναι ανοικτά. Εντός της ημέρας, θα γίνει και η συνάντηση με τον κ. Αλαφούζο, καθώς υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες, οι οποίες πρέπει να επιλυθούν για να μπει, επιτέλους, η “επόμενη μέρα” για τα καλά στην τελική της ευθεία και να μην υπάρξει νέα καθυστέρηση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.655 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Γενική Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.