ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ: “Θα ζητήσουμε εισιτήρια με Παναιτωλικό – Ελάτε στο ΟΑΚΑ και στηρίξτε”

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η νέα αγωνιστική περίοδος άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Παναθηναϊκό. Ήδη από τις πρώτες ώρες διάθεσης των εισιτηρίων του παιχνιδιού της Κυριακής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει το νέο ξεκίνημα που έγινε το καλοκαίρι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.692 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα θέλουν όλους τους φιλάθλους στο πλευρό της ομάδας, προκειμένου να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αγωνιστική προσπάθεια. Είναι αναγκαία η υποστήριξη της ομάδας μέσα από συμπεριφορές που δεν θα ξεπεράσουν τα όρια των νόμων και των κανονισμών. Ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εκφραστεί ανάλογα με τα πιστεύω του, όμως με τρόπο που δεν θα αποβεί βλαπτικός στην ποδοσφαιρική προσπάθεια της ομάδας.

Ο νέος αθλητικός νόμος προβλέπει ιδιαίτερα αυστηρές ποινές σε ομάδες που είναι υπότροπες. Ο κανονισμός είναι τόσο αυστηρός και οι αφορμές δυστυχώς έχουν δοθεί μεμονωμένα από οπαδούς μας -ποινή για άναμμα καπνογόνου στον αγώνα της Ξάνθης, κλήση σε απολογία για τα τεκταινόμενα στο φιλικό με τον Ατρόμητο, τα οποία αμαύρωσαν και το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της αναμέτρησης- ώστε το επόμενο καπνογόνο που θα ανάψει από χέρι οπαδού του Παναθηναϊκού ενδεχομένως να στερήσει από την ομάδα τον κόσμο της σε κάποιο από τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει πρόθεση να ζητήσει εισιτήρια για τους φιλάθλους της στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα της. Παράλληλα, θα πρέπει η συμπεριφορά από το σύνολο του κόσμου μας να είναι η πρέπουσα στην κυριακάτικη αναμέτρησή μας στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο το Λεβαδειακό.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας που αγαπούν το σύλλογο και θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, να προστατέψουν τον Παναθηναϊκό, ελέγχοντας τις αντιδράσεις, τόσο τις δικές τους όσο και των διπλανών τους, σε οποιαδήποτε πρόκληση απ’ όπου κι αν προέρχεται. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε όλα, ακόμα και στην είσοδο στο γήπεδο με το νόμιμο τρόπο (έχοντας ο καθένας το εισιτήριό του).

Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα, πάνω από όλους και όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...