ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε εξέλιξη η Γ.Σ – Χωρίς εκπρόσωπο ο Παϊρότζ

Άρχισε πριν από λίγη ώρα η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς την παρουσία εκπροσώπου από πλευράς Παϊρότζ.

Σε εξέλιξη η Γ.Σ - Χωρίς εκπρόσωπο ο Παϊρότζ

Αυτή την ώρα διεξάγεται η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ δεν έχει εκπρόσωπο στη συνέλευση, όπως αναμενόταν βάσει ρεπορτάζ.

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Στράτος Σωπήλης (εκπροσωπεί τον Γιάννη Αλαφούζο), Παναγιώτης Μπόμης και Θοδωρής Μαραγκουδάκης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 288.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέμα της Γ.Σ είναι η ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ, η οποία ουσιαστικά αφορά τον Ταϊλανδό επιχειρηματία και θα καλυφθεί εν τέλει σε βάθος τετραμήνου και όχι σε τρεις μήνες, όπως αναμενόταν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.