ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου στην οροφή του ΟΑΚΑ!

Σπουδαία πρωτοβουλία από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου στην οροφή του ΟΑΚΑ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη, 27/9, θα τοποθετηθεί στην οροφή του ΟΑΚΑ το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου, εις μνήμην του σπουδαίου παράγοντα και ηγέτη του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ:

«Έξι ημέρες έμειναν για την έναρξη του πρώτου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, της Φενέρμπαχτσε και της Χίμκι εις μνήμην του αείμνηστου ηγέτη του «τριφυλλιού», του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Για την πρώτη ημέρα του Τουρνουά, την Πέμπτη 27/9, έχει προγραμμασιστεί σειρά εκδηλώσεων. Πέραν του καθαρά αγωνιστικού σκέλους, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο σημαντικές αναμετρήσεις, οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις εξέδρες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετές όμορφες εκδηλώσεις.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αποκορύφωμα αυτών, θα είναι τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου, που από τις 27/9 θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ! Επίσης, όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αποτίσουν με τον δικό τους τρόπο φόρο τιμής στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Επίσης, την Πέμπτη 27/9, σε συνεργασία με την Adidas, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά εντυπωσιακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της νικήτριας ομάδας του τουρνουά των Μίνι το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Πανιωνίου (διαβάστε τις δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα και του Αργύρη Πεδουλάκη στο paobc.gr!). Την δεύτερη ημέρα του τουρνουά, την Παρασκευή 28/9, εκτός του Μικρού και του Μεγάλου τελικού, θα προβληθεί στο μάτριξ του ΟΑΚΑ ένα βίντεο εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου και μετά το τέλος των αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και οι βραβεύσεις των ομάδων.

Τα εισιτήρια του «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»

Αποκτήστε τώρα το εισιτήριό σας για το σπουδαίο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

*Θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

* Τα εισιτήρια για την κάθε ημέρα του τουρνουά τιμώνται προς 15 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες), ενώ θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο με 3 ευρώ για παιδιά μέχρι 14ων ετών (το παιδικό εισιτήριο δεν διατίθεται ηλεκτρονικά, παρά μόνο από τα εκδοτήρια).

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis

18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ

21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Χίμκι

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός

20.30: Μεγάλος Τελικός

Να είστε όλοι εκεί για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...