ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Πάιροζ οδηγεί τον κόσμο στο να μην πιστεύει τίποτα

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos24.gr για τα νέα που... δεν έφερε η Γ.Σ της Παρασκευής, τη στάση του Πάιροζ Πιενγκμπονσάντ αλλά και την ομάδα του Δώνη που χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου.

Ο Πάιροζ οδηγεί τον κόσμο στο να μην πιστεύει τίποτα

Άλλη μία ημέρα πέρασε και δεν έγινε το παραμικρό που να δείχνει, ότι ο Πάιροζ θα μπει στον Παναθηναϊκό. Από τον Απρίλιο που έχει αρχίσει αυτή η ιστορία ακούμε από τον ίδιο τον Ταϊλανδό και τους δικούς του ανθρώπους για 47 εκ. ευρώ και διάφορα άλλα. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει ούτε ευρώ.

Ο ίδιος ο Πάιροζ, μαζί με τον τον Αλαφούζο είχαν πει, ότι τέλος Ιουνίου θα είναι η τελική ημερομηνία για τις υπογραφές, αλλά φτάσαμε 21 Σεπτεμβρίου και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Η προηγούμενη ΑΜΚ, ύψους 20 εκ. ευρώ έγινε με σκοπό να βάλει κάποια χρήματα ο Πάιροζ, αλλά τελικά την κάλυψε ο Αλαφούζος. Τώρα άνοιξε νέα ΑΜΚ, και μαθαίναμε από τους δικούς του, ότι στη Γ.Σ της 21ης Σεπτεμβρίου θα εμφανιζόταν είτε αυτός, είτε ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί (Παχατουρίδης). Και τους δύο τους ψάχνει η… Νικολούλη.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που από την αρχή είχε δει με μεγάλη αμφισβήτηση αυτή την ιστορία, πλέον θεωρεί ότι τον κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα και ότι δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα. Εγώ λέω, ότι μόνο αν βάλει ο Ταϊλανδός χρήματα, θα φανεί ότι μπαίνει στην ομάδα. Όμως έχει ήδη αργήσει πολύ να το κάνει και με την στάση του δεν σέβεται τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας και τον κόσμο του.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι… Μουσκρόν. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και το μέγεθός του μετράει και στην Ευρώπη. Οπότε, βγες, μίλα ανοιχτά στον κόσμο και πες τι θα κάνεις. Το να συνεχίζεις το κρυφτούλι οδηγεί τον κόσμο στο να πιστεύει ότι τον δουλεύεις. Επίσης είναι δεδομένο ότι ο Αλαφούζος παραμένει στην ομάδα, διοικεί και παίρνει τις αποφάσεις και μάλιστα θα συνεχίσει να το κάνει μαζί με τον Πάιροζ, αν τελικά εκείνος βάλει κάποια χρήματα…

*Την Κυριακή, η ομάδα του Δώνη θέλει το χειροκρότημα, την συμπαράσταση του κόσμου για να κάνει το 4 στα 4. Πρέπει να είμαστε εκεί για να τους βοηθήσουμε. Πάνω από την φανέλα με το τριφύλλι και αυτούς που την υπηρετούν με επιτυχία και δίψα δεν μπαίνει κανένας.

*Συνεχίζει το Δ.Σ λέει. Σιγά μην έφευγαν… Ζουν το όνειρό τους είπαμε, δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτοί..

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.