ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Πάιροζ οδηγεί τον κόσμο στο να μην πιστεύει τίποτα

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos24.gr για τα νέα που... δεν έφερε η Γ.Σ της Παρασκευής, τη στάση του Πάιροζ Πιενγκμπονσάντ αλλά και την ομάδα του Δώνη που χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου.

Ο Πάιροζ οδηγεί τον κόσμο στο να μην πιστεύει τίποτα | panathinaikos24.gr

Άλλη μία ημέρα πέρασε και δεν έγινε το παραμικρό που να δείχνει, ότι ο Πάιροζ θα μπει στον Παναθηναϊκό. Από τον Απρίλιο που έχει αρχίσει αυτή η ιστορία ακούμε από τον ίδιο τον Ταϊλανδό και τους δικούς του ανθρώπους για 47 εκ. ευρώ και διάφορα άλλα. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει ούτε ευρώ.

Ο Ιβάν το πιστεύει, οι νίκες είναι υποχρεωτικές
Ο Ιβάν το πιστεύει, οι νίκες είναι υποχρεωτικές 1.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ίδιος ο Πάιροζ, μαζί με τον τον Αλαφούζο είχαν πει, ότι τέλος Ιουνίου θα είναι η τελική ημερομηνία για τις υπογραφές, αλλά φτάσαμε 21 Σεπτεμβρίου και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Η προηγούμενη ΑΜΚ, ύψους 20 εκ. ευρώ έγινε με σκοπό να βάλει κάποια χρήματα ο Πάιροζ, αλλά τελικά την κάλυψε ο Αλαφούζος. Τώρα άνοιξε νέα ΑΜΚ, και μαθαίναμε από τους δικούς του, ότι στη Γ.Σ της 21ης Σεπτεμβρίου θα εμφανιζόταν είτε αυτός, είτε ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί (Παχατουρίδης). Και τους δύο τους ψάχνει η… Νικολούλη.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που από την αρχή είχε δει με μεγάλη αμφισβήτηση αυτή την ιστορία, πλέον θεωρεί ότι τον κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα και ότι δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα. Εγώ λέω, ότι μόνο αν βάλει ο Ταϊλανδός χρήματα, θα φανεί ότι μπαίνει στην ομάδα. Όμως έχει ήδη αργήσει πολύ να το κάνει και με την στάση του δεν σέβεται τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας και τον κόσμο του.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι… Μουσκρόν. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και το μέγεθός του μετράει και στην Ευρώπη. Οπότε, βγες, μίλα ανοιχτά στον κόσμο και πες τι θα κάνεις. Το να συνεχίζεις το κρυφτούλι οδηγεί τον κόσμο στο να πιστεύει ότι τον δουλεύεις. Επίσης είναι δεδομένο ότι ο Αλαφούζος παραμένει στην ομάδα, διοικεί και παίρνει τις αποφάσεις και μάλιστα θα συνεχίσει να το κάνει μαζί με τον Πάιροζ, αν τελικά εκείνος βάλει κάποια χρήματα…

*Την Κυριακή, η ομάδα του Δώνη θέλει το χειροκρότημα, την συμπαράσταση του κόσμου για να κάνει το 4 στα 4. Πρέπει να είμαστε εκεί για να τους βοηθήσουμε. Πάνω από την φανέλα με το τριφύλλι και αυτούς που την υπηρετούν με επιτυχία και δίψα δεν μπαίνει κανένας.

*Συνεχίζει το Δ.Σ λέει. Σιγά μην έφευγαν… Ζουν το όνειρό τους είπαμε, δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτοί..

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close