ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλα τα έσοδα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» σε φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημέρωσε σχετικά με τα έσοδα που θα προκύψουν από το τουρνουά που θα διεξαχθεί στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Όλα τα έσοδα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» σε φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τα έσοδα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»:

Την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, η Παναθηναϊκή οικογένεια, έχει ραντεβού με την Ιστορία!

Όλοι οι Παναθηναϊκοί μετράμε αντίστροφά για το 1ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του τριφυλλιού. Του ανθρώπου που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του, στο όραμα να κάνει τον Παναθηναϊκό την καλύτερη ομάδα στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού και παράλληλα συνεχή αρωγό σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Βαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι όλα τα έσοδα από το τουρνουά, τόσο από πλευράς εισιτήριων, όσο και από τις πωλήσεις του PAOSHOP, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω του Ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, συναντιόμαστε ξανά με τις αναμνήσεις μιας ζωής και λέμε το δικό μας ευχαριστώ στον παντοτινό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Θα είμαστε όλοι εκεί… Στο ΟΑΚΑ. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.