ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Επιστροφή Μουνιέ και Κάτσε σε φουλ πρόγραμμα

Οι Άντονι Μουνιέ και Εργκούς Κάτσε ακολούθησαν το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, θέτοντας εαυτούς διαθέσιμους για το ματς με Λεβαδειακό.

Επιστροφή Μουνιέ και Κάτσε σε φουλ πρόγραμμα

Καλά νέα για τον Γιώργο Δώνη καθώς σήμερα έβγαλαν το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης οι Άντονι Μουνιέ και Εργκούς Κάτσε.

Έτσι, με εξαίρεση τους Αποστολάκη και Άλτμαν, οι οποίοι ακολουθούν θεραπεία, οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα κόουτς για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Σήμερα, οι «πράσινοι» ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις κατοχής, ενώ έπαιξαν διπλό με έμφαση στην τακτική. Αύριο το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.