ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πλάνα του Δώνη για Λεβαδειακό και ο Μακέντα

Τα πλάνα ενδεκάδας του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς και η περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα.

Τα πλάνα του Δώνη για Λεβαδειακό και ο Μακέντα

Απέχουμε μία ημέρα από το ματς με τον Λεβαδειακό και ο Γιώργος Δώνης έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του, ώστε να έρθει η τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά, οι «πράσινοι» δεν αναμένεται να είναι… διαφορετικοί σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, όσον αφορά την ενδεκάδα. Η τετράδα στην άμυνα πιθανότατα θα διατηρηθεί ως έχει, με τους Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη ως δίδυμο σέντερ μπακ, τον Ινσούα αριστερά και τον Γιόχανσον δεξιά, με τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα έχει μια από τις τρεις θέσεις στον άξονα, ωστόσο για τις υπόλοιπες υπάρχουν… τέσσερις υποψήφιοι, με τους Τζανδάρη, Κάτσε, Δώνη και Στάικο να διεκδικούν τα υπόλοιπα… πόστα στη μεσαία γραμμή. Αντίθετα, η τριάδα μπροστά δεν αναμένεται να αλλάξει, με τους Χατζηγιοβάνη – Μπουζούκη στα άκρα και τον Καμπετσή σε θέση φορ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.170 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή θα μπει, όπως όλα δείχνουν και ο Φεντερίκο Μακέντα. Η απόδοση του Ιταλού στο φιλικό με τους Νέους ήταν ικανοποιητική και υπάρχουν σαφή σημάδια βελτίωσης της φόρμας του, τα οποία οδηγούν τον Δώνη στο να πάρει -όπως όλα δείχνουν- τον 27χρονο φορ στον πάγκο για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Εφόσον ο Μακέντα μπει στην αποστολή, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, περίπου στα 15 με 20 αγωνιστικά λεπτά, όσο δηλαδή έχει κριθεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί μέχρι στιγμής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.