ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Βόλεϊ: Με Κηφισιά στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά στον τελικό του φιλικού τουρνουά της Πάτρας.

Βόλεϊ: Με Κηφισιά στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός και Κηφισιά θα «κονταροχτυπηθούν» στον τελικό του φιλικού τουρνουά βόλεϊ «Γ. Κόζης» που διοργανώνει η ΕΑ Πατρών στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Οι μεν «πράσινοι» επικράτησαν χθες του Ηρακλή με 3-2 σετ στον ημιτελικό, ενώ η ομάδα της Κηφισιάς ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο των οικοδεσποτών με 3-0 σετ.

Ο τελικός του φιλικού τουρνουά έχει οριστεί για τις 15:00, ενώ δύο ώρες αργότερα θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός, ΕΑΠ – Ηρακλής.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.