ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρετρό: Τα δύο γκολ του Δώνη κόντρα στον Λεβαδειακό (vids)

Τα δύο γκολ που έχει σημειώσει ο Γιώργος Δώνης κόντρα στον αυριανό αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

Ρετρό: Τα δύο γκολ του Δώνη κόντρα στον Λεβαδειακό (vids)

Ο Γιώργος Δώνης θα αντιμετωπίσει αύριο τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, ως προπονητής του τριφυλλιού, ωστόσο ο ίδιος έχει να θυμάται δύο τέρματα τα οποία είχε σημειώσει κόντρα στην ομάδα από τη Βοιωτία, τον καιρό που φορούσε την πράσινη φανέλα.

Ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Δώνης είχε αντιμετωπίσει τέσσερις φορές τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα, φεύγοντας νικητής σε όλες εξ αυτών. Μάλιστα, σε δύο παιχνίδια είχε φροντίσει να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο.

Τη σεζόν 1993/94, στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής, ο Δώνης άνοιξε με κεφαλιά το σκορ στο τρίτο λεπτό, για να ακολουθήσουν άλλα δύο «πράσινα» γκολ στην άνετη επικράτηση με 3-0.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια σεζόν αργότερα (1994/95), ξανά με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μαραγκού, έβαλε το δεύτερο από τα συνολικά πέντε γκολ του τριφυλλιού κόντρα στην ομάδα από τη Βοιωτία!

Δύο δεκαετίες αργότερα, ο Δώνης βρίσκεται πλέον στην άκρη του πάγκου και προετοιμάζει την ομάδα του για το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό, ευελπιστώντας στη συνέχιση του εξαιρετικού «πράσινου» σερί.

Το γκολ του Δώνη στο 10:13 του βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.