ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: To «ερωτηματικό» και τα δεδομένα για Κάτσε – Μουνιέ

Τι.. εκκρεμεί για την ενδεκάδα στο ματς με τον Λεβαδειακό και τι ισχύει για τους Κάτσε και Μουνιέ.

Παναθηναϊκός: To «ερωτηματικό» και τα δεδομένα για Κάτσε - Μουνιέ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, στοχεύοντας τη συνέχιση του εξαιρετικού σερί που έχει «χτίσει» στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στους παίκτες που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς. Μια ενδεκάδα που θα έχει ελάχιστες διαφορές με εκείνη που εμφανίστηκε στο γήπεδο της Λάρισας.

Ωστόσο υπάρχουν ακόμη «ανοιχτές» θέσεις και αφορούν τους δύο παρτενέρ του Κουρμπέλη στον άξονα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα τοποθετηθεί στη μία από τις τρεις θέσεις στο 4-3-3 που αναμένεται να επιλέξει ο Δώνης, όμως υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι για τα υπόλοιπα… πόστα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Φάνης Τζανδάρης, Χρήστος Δώνης και Πασχάλης Στάικος θέτουν υποψηφιότητα για να καλύψουν τις εναπομείνασες θέσεις στον άξονα, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Εργκούς Κάτσε. Ο Αλβανός μέσος μπορεί να επέστρεψε μόλις χθες σε πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά είχε παίξει στο προηγούμενο ματς με τη Λάρισα και ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς.

Για τον λόγο αυτόν μπαίνει και το όνομα του Κάτσε στους… υποψηφίους, με τον Δώνη να τον συμπεριλαμβάνει, σύμφωνα με την «Πράσινη» στην αποστολή, ίσως και στην ενδεκάδα για το αυριανό ματς με τους Βοιωτούς.

Αντίθετα, δεν θα συμβεί το ίδιο με τον Άντονι Μουνιέ, ο οποίος επέστρεψε μαζί με τον Κάτσε σε φουλ ρυθμούς, αλλά έχει να προπονηθεί αρκετές μέρες, με τον Δώνη να μην φαίνεται διατεθειμένος να ρισκάρει άμεση ένταξή του σε αποστολή και ενδεκάδα.

Έτσι, βάσει του δημοσιεύματος, ο Μουνιέ πιθανότατα θα μείνει εκτός αποστολής, επιστρέφοντας σε αυτήν στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, κόντρα στον ΠΑΣ το επόμενο Σάββατο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.