ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Μιλάνε” οι έδρες (video)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: “Μιλάνε” οι έδρες (video)

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια από το σημερινό κουπόνι. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αγώνες από την Πρέμιερ Λιγκ, την Ολλανδία και τη Βραζιλία, ενώ από τις επιλογές μας δε θα μπορούσε να λείπει και η Σούπερλιγκ! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η tipbet, που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.

Στήριγμα η Γιουνάιτεντ

Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν πάρει τα πάνω τους το τελευταίο διάστημα, μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας, μάλιστα, δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά τα πράγματα στο “Ολντ Τράφορντ” θα είναι για αυτούς… δύσκολα. Ο “άσσος” με ασιατικό χάντικαπ -1 προσφέρεται στο 2.02 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας, καθώς θεωρούμε ότι η ομάδα του Μουρίνιο θα φτάσει με σχετική άνεση στη νίκη (-1 ασιατικό χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Γιουνάιτεντ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Ώρα νίκης για Αστέρα

Συνεχίζουμε με Σούπερλιγκ και τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης. Απογοητεύουν μέχρι στιγμής οι φιλοξενούμενοι, μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετρούν ισάριθμες ήττες, από Λάρισα, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα κατά σειρά. Ίδιος είναι ο απολογισμός και για τους Αρκάδες, με τη διαφορά, όμως, ότι αυτοί είχαν πρόγραμμα… βουνό, αντιμετωπίζοντας ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό! Παρά τους μηδέν βαθμούς, ο Αστέρας στάθηκε ανταγωνιστικά απέναντι και στους τρεις “μεγάλους” και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού σήμερα και πιστεύουμε ότι μπορεί να φτάσει αρκετά εύκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο” -1 (ασιατικό), σε απόδοση 1.86.

Νίκη για Φένλο

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας και τον αγώνα Φένλο – Μπρέντα. Καλές εντυπώσεις αφήνουν μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχουν ηττηθεί μόνο από τον Άγιαξ (0-1 εντός) και στα τέσσερα υπόλοιπα παιχνίδια τους μετρούν δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Από την άλλη πλευρά, η Μπρέντα έχει χάσει στα τέσσερα από τα πέντε ματς της και προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, στις οποίες δέχθηκε οκτώ γκολ συνολικά. Σε καλύτερη κατάσταση η Φένλο, η οποία, επιπλέον, αγωνίζεται στην έδρα της, θα τη στηρίξουμε και θα επιλέξουμε τον “άσσο” σε απόδοση 1.83.

Συνδυαστική επιλογή από τη Βραζιλία

Η τελευταία πρόταση για σήμερα προκύπτει από τη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση Σάο Πάολο – Αμέρικα Μινέιρο. Στην κορυφή της κατάταξης φιγουράρει η Σάο Πάολο, είναι το φαβορί σήμερα, απέναντι σε μία ομάδα με την οποία την χωρίζουν 20 βαθμοί. Λογική επιλογή ο “άσσος”, από τη στιγμή, όμως, που προσφέρεται πολύ χαμηλά, θα του δώσουμε “ώθηση” παίρνοντάς τον σε συνδυασμό με το Over 1.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές μας για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr για το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE