ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λινάρδος: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Πανιωνίου, Νίκος Λινάρδος, μίλησε για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Λινάρδος: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Νίκος Λινάρδος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με αφορμή τη συμμετοχή των ακαδημιών του Πανιωνίου στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λινάρδος:

«Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού η διοργάνωση των δύο αυτών τουρνουά στη μνήμη ενός ανθρώπου που αφιέρωσε ψυχή, χρήματα και τη ζωή του ολόκληρη γι’ αυτή την ομάδα, ώστε να φτάσει στο σημείο που έφτασε.

Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και του αξίζουν όλες οι τιμές. Θυμάμαι παλιά που πήγαινα στον τότε “Τάφο του Ινδού” με τον Πανιώνιο και ο Μάνος Παπαδόπουλος έτρεχε να τα προλάβει όλα, τόσο ο Παύλος, όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν πάντοτε εκεί. Πάντα κοντά στην ομάδα, ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις. Απλοϊκός, προσιτός για όλους και καλόκαρδος. Ένας σπουδαίος παράγοντας…

Aνάρτηση Γιαννακόπουλου για την κλοπή στο ΟΑΚΑ (pic)
Aνάρτηση Γιαννακόπουλου για την κλοπή στο ΟΑΚΑ (pic) 57.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γι’ αυτό και όταν μου έγινε η πρόταση για τη συμμετοχή του Πανιωνίου στο τουρνουά των μικρών είπα αμέσως “ναι”, χωρίς κανέναν δισταγμό. Όσο για το μεγάλο τουρνουά που θα γίνει στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, θα είναι ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός με τη συμμετοχή τεσσάρων τεράστιων ομάδων. Κάτι σαν πρόβα Final 4 της Ευρωλίγκας. Το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα θυμηθεί ξανά έντονα τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Όχι ότι πρόκειται ποτέ να τον βγάλει κανείς από το μυαλό και την καρδιά του…».

HIGHLIGHTS