ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τοξοβολία: Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό στην Κατερίνη

Το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού είχε εξαιρετική παρουσία στο κύπελλο Ελλάδας ολυμπιακού τόξου που γίνεται στην Κατερίνη.

Τοξοβολία: Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό στην Κατερίνη

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας στο ομαδικό γυναικών υψώνοντας ψηλά την πράσινη σημαία ενώ σε ατομικό επίπεδο οι «πράσινες» πήραν τις εξής θέσεις: η Ευγενία Σκάρτσιάρη κατετάγη 3η με 54, η Χριστιάνα Τσιάκα 6η με 390 και η Ελένη Διαμαντοπούλου 7η με 312.

Ακόμη, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο μεικτό νέων ανδρών -γυναικών με τους Θεμελή Παναγιώτη -Αναστασιάδη Αντιγόνη -Στυλιανή με σύνολο πόντων 1147π. Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο στο μεικτό ανδρών-γυναικών με τους Κωνσταντόπουλο Δημήτριο και Ευγενία Σκαρτσιάρη με σύνολο πόντων 1125π.

Επιπλέον στις νέες γυναίκες η Στυλιανή-Αντιγόνη Αναστασιάδη ήταν πρώτη με 579, ενώ στους νέους άνδρες ο Παναγιώτης Θεμελής ήταν 2ος με 568.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.105 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στους άνδρες είχαμε την εξής κατάταξη: 10ος Κωνσταντόπουλος Δημήτριος με 583π, 11ος Μπλάνης Φώτιος με 583π και 24ος Ζαρμακούπης Αντώνιος με 512π.

Στο ομαδικό των ανδρών ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την 4η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.