ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Από που μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια

Οι δύο τρόποι για να βρείτε -και σήμερα- εισιτήριο για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Από που μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια

Το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο του τριφυλλιού στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμη και για προσέλευση 20.000 οπαδών.

Αρκετοί έχουν σπεύσει να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας του Δώνη, με την πώληση τους να συνεχίζεται κανονικά και σήμερα, για εκείνους που δεν έχουν κάνει ακόμη το βήμα και θέλουν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Ο πρώτος τρόπος αφορά την ηλεκτρονική αγορά, μέσω viva. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τα εισιτήριά τους για το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, έχοντας μάλιστα έκπτωση δύο ευρώ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν την… κλασική οδό των εκδοτηρίων, μπορούν να μεταβούν στα εξής σημεία, με τις τιμές να κυμαίνονται από 10 έως 60 ευρώ:

α) Είσοδος λεωφόρου Κύμης (Από τις 11:00 μέχρι τις 19:00) β) Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ) – 11:00 μέχρι 19:00 γ) Βορειοανατολική είσοδος ΟΑΚΑ (από λεωφόρο Κηφισίας) – 15:30 μέχρι 19:00

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.