ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ένα… καταπράσινο απόγευμα Κυριακής

Πλήρης αγωνιστική δράση για το τριφύλλι, σε ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ.

Ένα... καταπράσινο απόγευμα Κυριακής

Γεμάτο δράση θα είναι το σημερινό απόγευμα, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να έχουν δύο «δυνατές» και κυρίως επιλογές για να παρακολουθήσουν.

Στις 19:00, το ποδοσφαιρικό τμήμα υποδέχεται τον Λεβαδειακό σε αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική της Super League. Οι παίκτες του Δώνη, με τη συμπαράσταση του κόσμου τους, θέλουν να φτάσουν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, διευρύνοντας το σερί των καλών εμφανίσεών τους.

Την ίδια ώρα (19:00), στη Ρουμανία, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αγωνίζεται με την τοπική Κλουζ σε φιλικό ματς στη Sala Polivalenta. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα παραταχθεί με τους έξι διεθνείς (Καλάθης, Θανάσης, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Παπαγιάννης, Λεκαβίτσιους), αλλά χωρίς τον Νίκο Παππά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.958 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, ενώ το μπασκετικό θα καλυφθεί LIVE από τη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο facebook.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...