ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλβέρτης: «Σε τέσσερις ημέρες θα προσθέσουμε το πιο σημαντικό λάβαρο» (vid)

Το νέο σποτάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ.

Αλβέρτης: «Σε τέσσερις ημέρες θα προσθέσουμε το πιο σημαντικό λάβαρο» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προετοιμάζεται για τη διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πρωταγωνιστεί στο νέο σποτάκι, που αφορά την τοποθέτηση του λάβαρου του αείμνηστου ηγέτη του τριφυλλιού στην οροφή του κλειστού.

«Σε τέσσερις μέρες θα προσθέσουμε το πιο σημαντικό μας λάβαρο. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο», ανέφερε το μήνυμα του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Το νέο σποτάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τον Αλβέρτη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.