ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προ των πυλών η νέα επετειακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (pic)

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, τη νέα επετειακή του εμφάνιση.

Προ των πυλών η νέα επετειακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (pic)

Την Πέμπτη, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αναμένεται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της επετειακής εμφάνισης του «τριφυλλιού», για τη νέα σεζόν.

Όπως φαίνεται από την πρώτη γεύση η νέα επετειακή εμφάνιση της ομάδας θα έχει κάθετες ρίγες. Έτσι όσοι βρεθούν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά.

Όλοι οι φίλοι της ομάδας πρέπει να δώσουν το «παρών» στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στο διήμερο τουρνουα,  για να τιμήσουν τη μνήμη του τεράστιου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το τιτίβισμα της ΚΑΕ:

https://twitter.com/paobcgr/status/1043868942232629248

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.