ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Futsal: Πρεμιέρα με… δέκα γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Εξαιρετική αρχή για την ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 10-1 της Επίλεκτης Ακαδημίας Αθηνών!

Futsal: Πρεμιέρα με... δέκα γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 10-1 επί της Επίλεκτης Ακαδημίας Αθηνών στο κλειστό της Κυψέλης, παρουσία του αντιπροέδρου του Συλλόγου Στέφανου Αυγουλέα.

Οι «τριφυλλοφόροι» δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο που ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 ωστόσο στο δεύτερο μέρος πάτησαν γκάζι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τους: Μπάρδη, Ντάρλα, Γκαϊφύλλια, Γκρίτζαλη, Μπελτσίδη, Λαμπάι, Χατζηφωτίου, Οικονομόπουλο, Κάλκο, Παούρη και Αλαφούζο.

Τα γκολ πέτυχαν οι Οικονομόπουλος 4, Μπελτσίδης, Γκαϊφύλλιας, Ντάρλας 2, Λαμπάι και Χατζηφωτίου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.