ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμπετσής: «Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Αργύρης Καμπετσής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Καμπετσής: «Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Καμπετσής άνοιξε τον δρόμο για τη νέα επικράτηση του Παναθηναϊκού (3-0 επί του Λεβαδειακού), χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ασίστ του Χατζηγιοβάνη.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Έλληνας επιθετικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το πρώτο «πράσινο» τέρμα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καμπετσής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ. Δεν μένω όμως σε αυτό, θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να έρθουν τα επόμενα. Μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, ήμασταν πιο αργοί σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια, όμως πήγαν όλα καλά.  Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ελπίζω να συνεχίσουν να είναι κοντά μας, γιατί το χρειαζόμαστε. Δεν είναι θέμα πως χειροκρότησαν εμένα, το ίδιο έγινε και με τα υπόλοιπα παιδιά»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.