ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαυρομμάτης: «Φανταστικός ο κόσμος, δεν είχα στο μυαλό μου τέτοιο ξεκίνημα»

Ο Φάνης Μαυρομμάτης μίλησε για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού αλλά και την συμπαράσταση του κόσμου.

Μαυρομμάτης: «Φανταστικός ο κόσμος, δεν είχα στο μυαλό μου τέτοιο ξεκίνημα»

Ο Φάνης Μαυρομμάτης προσέθεσε στο ενεργητικό του άλλη μια σταθερή εμφάνιση με το τριφύλλι και στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Λεβαδειακό στάθηκε στο εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας, αλλά και στην συμπαράσταση των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαυρομμάτης:

«Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι παίρνουμε τους βαθμούς. Στο πρώτο μισό μπήκαμε καλά στο γήπεδο, στο δεύτερο ρίξαμε λίγο τους τόνους.

Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς, θα αναλύσουμε τα αρνητικά μας στοιχεία, να δούμε τι δεν πήγε καλά για να βελτιώσουμε την εικόνα μας ακόμα παραπάνω.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος ήταν φανταστικός, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον θέλουμε και στο επόμενο εντός έδρας ματς. Δεν είχα στο μυαλό μου τέτοιο ξεκίνημα αλλά όσο περνάει ο καιρός η εικόνα μας γίνεται όλο και καλύτερη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.