ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Γιόχανσον: Πρώτος σκόρερ με… 100% ευστοχία! (vids)

Ο Ματίας Γιόχανσον διάγει την παραγωγικότερη εβδομάδα της καριέρας του, με... απόλυτα ποσοστά ευστοχίας μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Γιόχανσον: Πρώτος σκόρερ με... 100% ευστοχία! (vids)

Ποιος θα περίμενε ότι ο Ματίας Γιόχανσον θα μπορούσε να μετατραπεί σε σκόρερ. Στον φετινό Παναθηναϊκό έγινε και αυτό, με τον 26χρονο Σουηδό μπακ να μετρά τρία γκολ σε τέσσερις συμμετοχές με το τριφύλλι.

Ο Γιόχανσον έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα της χθεσινής άνετης νίκης επί του Λεβαδειακού, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη φοβερή ασίστ του Φεντερίκο Μακέντα με το τακουνάκι. Ο Σουηδός βρέθηκε σε θέση βολής και με ακρίβεια φορ, συνέχισε το «έργο» που είχε αρχίσει στη Λάρισα.

Πλέον, ο Γιόχανσον κατέχει μια σειρά από πρωτιές, τόσο σε επίπεδο Παναθηναϊκού, όσο και στο αντίστοιχο της Super League. Ο Σουηδός δεξιός μπακ είναι πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού με τρία τέρματα, αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Μπουζούκη (2), ενώ βρίσκεται και στην κορυφή της αντίστοιχης λίστας του πρωταθλήματος, μαζί με τον Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ, τον Κουλούρη του Ατρομήτου, τον Μοράρ του Παναιτωλικού και τον Γέντρισεκ της Ξάνθης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.131 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σημαντικότερο στοιχείο όλων είναι πως ο Σουηδός αποτελεί… παράδειγμα «clinical finisher», όπως λένε και στην Αγγλία, καθώς μέχρι στιγμής μετρά το απόλυτο με τρία γκολ σε τρεις τελικές προσπάθειες, όπως αναφέρει η στατιστική απεικόνιση στην ιστοσελίδα της Super League!

Τα γκολ του Γιόχανσον σε βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=loiv8g3iTi8&t=46s

https://www.youtube.com/watch?v=3VV1xAjGvbQ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...