ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει πάρει την απόφαση και περιμένει Παϊρόζ ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αλλάζει στάση και αναμένει ανάληψη δράσης από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Έχει πάρει την απόφαση και περιμένει Παϊρόζ ο Αλαφούζος

Η εξαιρετική πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα δημιούργησε φήμες σχετικά με αλλαγή στάσης από τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με το μέλλον του στο «τιμόνι» της ΠΑΕ.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» αναφέρει ότι ο Αλαφούζος έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφαση απεμπλοκής από την «πράσινη» ΠΑΕ και δεν αλλάζει γνώμη, ιδίως από τη στιγμή που θεωρεί ότι έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τον Παϊρόζ.

Ο mr ΣΚΑΪ ενίσχυσε μέσω ΑΜΚ την ΠΑΕ το καλοκαίρι που μας πέρασε και δεν προτίθεται να συνεισφέρει εκ νέου για να απαλλάξει τον επόμενο ιδιοκτήτη των «πρασίνων», όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Πλέον, ο ίδιος αναμένει τις επόμενες κινήσεις του Ταϊλανδού, ρίχνοντας το «μπαλάκι» προς την πλευρά του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικά, αυτό που θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος είναι η ανάληψη δράσης από πλευράς Παϊρόζ, ώστε ο Ταϊλανδός να αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις που απομένουν και να τρέξει την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.