ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατζηγιοβάνης: Ωραίος ως… δημιουργός για το τριφύλλι

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, κατέχοντας τα πρωτεία στις ασίστ και τον χρόνο συμμετοχής.

Χατζηγιοβάνης: Ωραίος ως... δημιουργός για το τριφύλλι

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πραγματοποιεί ονειρεμένο ξεκίνημα στη σεζόν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας του Γιώργου Δώνη, η οποία μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Ο 21χρονος εξτρέμ έχει βρει για τα καλά τα πατήματά του, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε ένα από τα κυρίαρχα «όπλα» των «πρασίνων» στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Κάτι που φαίνεται εξάλλου και από τα στατιστικά του!

Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, ο Χατζηγιοβάνης έχει δημιουργήσει τρία από τα δέκα γκολ της ομάδας του (και έχει σημειώσει ένα), με αποκορύφωμα τη χθεσινή εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου άνοιξε τον δρόμο για τα γκολ των Καμπετσή και Χατζηθεοδωρίδη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των παικτών με τις περισσότερες ασίστ, τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και σε γενικό επίπεδο, στην Super League. Τα τρία γκολ που έχει «φτιάξει» τον τοποθετούν στην κορυφή, μπροστά από τους Μάντσον, Λιβάγια, Μπίσεσβαρ και Τζανακάκη.

Η εξαιρετική κατάσταση του Χατζηγιοβάνη δεν περνά απαρατήρητη από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος τον έχει τοποθετήσει στη βασική ενδεκάδα του τριφυλλιού και στα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας.

Μάλιστα, ο Έλληνας εξτρέμ έχει μέχρι στιγμής καταγράψει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε επίσημα ματς, όσον αφορά το ρόστερ των «πρασίνων» (381′), μαζί με τους Σωκράτη Διούδη και Εμάνουελ Ινσούα.

Οι φετινοί αριθμοί του Χατζηγιοβάνη με το τριφύλλι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.